پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران

آلودگی,باك,پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,پروژه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,تحقیق بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,دانلود پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,مقاله بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران

دانلود فایل

پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف  در سطح شهر تهران در 155 صفحه ورد قابل ویرایش   خلاصه:       در كشورهای در حال توسعه, آلودگی مواد غذائی و بیماربهای ناشی از آن همواره به عنوان یكی از مهمترین مشكلات در سیستم بهداشت مواد غذائی بشمار می آید.      اگرچه در كشور ما ارتقاء سطح بهداشت عمومی در نتیجه بهبود نظام عرضه خدمات بهداشتی باعث كاهش میزان مرگ و میر در سالهای اخیر شده است, با این وجود پی آمدهای نامطلوب تغذیه ای و بهداشتی ناشی از آلودگی مواد غذائی با عواقب زیانبار اقتصادی همراه می باشد.      علت مهم ایجاد مسمومیت و بیماریهای روده ای, مواد غذائی می باشد, یكی از این مواد غذائی كه از نظر آلودگی اهمیت به سزائی دارد, شیر و فراورده های آن نظیر بستنی است. بستنی بخصوص در فصول گرم دارای مصرف كننده بسیاری می باشد و در مورد این ماده غذائی باید از نظر بهداشتی نظارت كامل صورت گیرد. به منظور بررسی آلودگی باكتریائی در بستنی های سنتی ومیوه ای( غیر پاستوریزه) و بستنی های پاستوریزه, تعداد 100 نمونه بستنی غیرپاستوریزه و 30 نمونه بستنی پاستوریزه از قسمتهای مختلف شهر تهران بصورت  Random Systematic  Samplingجمع آوری شد كه پس از انجام آزمایشات در آزمایشگاه كنترل كیفی مواد غذائی, آرایشی و بهداشتی واقع در مركز تحقیقات علوم پزشكی ایران, 87 درصد از نمونه های غیر پاستوریزه فیرقابل مصرف و باكتریهای موخود در آنها به ترتیب فراوانی عبارت بودند از: استافیلوكوك اورئوس(74%), گونه های كلبسیلا(40%), گونه های انتروباكتر(37%), اشریشیا كلی(24%),سودوموناس آئروجینوزا(19%),گونه های پروتئوس(13%), گونه های اسینتوباكتر(11%), هافنیا(6%), گونه های آلكالی ژنز(4%), گونه های سراتیا(3%),گونه های سیتروباكتر و ادواردسیلا(2%) و گونه های پروویدنسیا(1%).       و در بستنی های پاستوریزه, 30 درصد از نمونه ها غیر قابل مصرف بودند و باكتریهای موجود در آنها به ترتیب فراوانی عبارت بودند از: اشریشیا كلی(4/13%), استافیلوكوك اورئوس(7/6%), كلبسیلا نومونیه(7/6%), سودوموناس آئروجینوزا, پروتئوس ولگاریس, انتروباكتر كلواكه و اسینتوباكتر بامانی(3%).            برای بررسی لیستریا و یرسینیا از محیط های اختصاصی Palcam , CiN و غنی سازی در سرما(Cold enrichment ( استفاده شد ولی علی رغم تلاشهای بسیار موفق به جداسازی نشدیم.    مقدمه: صنایع غذایی همگام با صنایع و تكنولوژی جدید هر روز به صورت چشمیگری گسترش می یابد. ولی با وجود این پیشرفت سریع در صنایع غذایی و كنترل بهداشتی آن شاهد موارد متعددی مسمومیت ناشی از مواد غذایی هستیم. مسمومیت های غذایی و عوارض آن یكی از مشكلات اساسی تمام جوامع می باشد. این موضوع حتی در كشورهای پیشرفته دنیا نیز به میزان زیادی دیده می شود. از این رو افزایش بیماریهای ناشی از  مواد غذایی بسیار نگران كننده تلقی می شود و علیرغم تلاش و پیگیری های دست اندركاران هنوز میزان اندكی از بیماریهای حاصله از آلودگی غذاشناسایی شده اند. عوامل مهم درآلودگی مواد غذایی نوع غذا و اجزای متشكله آن می باشد. بدین صورت كه هر چه ارزش غذایی مواد خوراكی بیشتر باشد و یا نگهداری آن شرایط ویژه ای را طلب كند و نیز در ‏فرآیند تولید آن عواملی همانند میكروارگانیسم افزوده شوند عوامل متعدد غیرمدرنیزه و احتمالا آلوده دخیل باشند آلودگی ماده غذایی و خطر ابتلا به مسمومیت ناشی از آن  افزایش می یابد. یكی از پرمصف ترین مواد غذایی شیر و فرآورده های وابسته به آن است. زیرا شیر و فرآورده های لبنی در تمامی كشورهای دنیا بخشی از غذای روزانه مردم را تشكیل می دهد و به سبب مواد غنی غذایی و سهولت آلودگی شیر، از لحاظ مسمومیت غذایی نیز ماده مهمی محسوب می شود. در این میان آلودگی بستنی كه از فرآورده های شیر محسوب میشود از سه جنبه در خور توجه است، نخست آنكه مصرف بستنی كه در حقیقت یك نوع شیرینی خنك می باشد، عموما در فصل تابستان صورت می گیرد كه خطر ابتلاء آلودگی مواد غذایی در این فصل بیشتر است. ثانیا: مصرف بستنی در بین همه مردم خصوصا كودكان شایع تر است و چون از غذاهای بسیار مطبوع و لذیذ به شمار می آید، مصرف آن به صور گوناگون نیز هر روز فزونی می یابد. ثالثا: در تهیه بستنی از مواد مختلفی استفاده می شود كه هر كدام از آنها می توانند منشا آلودگی شده و سبب بیماری گردند. همچنین میكروارگانیسم ها می توانند بصورت ثانویه از طریق تهیه كنندگان و فروشندگان بستنی وارد آن گردند. بنابراین توجه به مسمومیت ناشی از آلودگی بستنی بخصوص در كشور ما كه در تولید آن روش های سنتی بیشتر معمول است، باید مورد توجه قرار گرفته و تحقیقات كافی در مورد انواع بیماریهای ناشی از آلودگی بستنی و نیز راههای آلوده شدن آن صورت گیرد. با توجه به اهمیت این موضوع و پیشنهاد جناب آقای دكتر امیر مظفری و سركار خانم فروهش تهرانی بر آن شدم تا كار پایان نامه خود را روی این موضوع اّغاز كنم. شایان ذكر است كه به علت كمبود امكانات و نیز محدود بودن نمونه های برداشت شده و تحت پوشش قرار نگرفتن تمامی مناطق تهران جهت نمونه گیری بررسی و تحقیق حاضر خالی از اشكال نیست. -2: بحث از مهمترین و اساسی ترین مسائل و مشكلاتی كه در كشورهای در حال توسعه وجود دارد آلوده بودن مواد غذایی مصرفی با میكروبهای مختلف می باشد. هر چند كه این مسئله اهمیت اقتصادی و بهداشتی زیادی دارد. اما متاسفانه هنوز ارزیابی و كنترل دقیق از لحاظ كیفیت و كمیت مواد غذایی مشاهده نمی گردد. دركشورهای توسعه یافته نظارت و كنترل دقیق بر روی مواد غذایی صورت می گیرد در حالیكه در كشورهای در حال توسعه مانند ایران هر ساله شاهد بیماری های عفونی و گوارشی ناشی از مواد غذایی آلوده هستیم و این امر یكی از مهمترین عوامل مرگ و میر بخصوص در كودكان بوده و همچنان بعنوان معضلی در سیستم بهداشتی و درمانی ایران محسوب می گردد. كنترل این گونه بیماریهای عفونی و در نتیجه كاهش میزان مرگ و میر تنها در نتیجه آگاهی از عوامل آلوده كننده مواد غذایی می باشد. باتوجه به این مسئله كه شیر و فرآورده های آن محیط مناسبی برای رشد بقاء و تكثیر باكتریها می باشد و با در نظر گرفتن گزارشاتی كه از سراسر دنیا مبنی بر ایجاد بیماریها به واسطه مصرف بستنی توجه به این مسئله ضروری به نظر می رسد. از آنجا كه بستنی یك ماده غذایی مفرح و انرژی بخش می باشد و توسط تمام اقشار جامعه اعم از پیر و جوان و افراد مختلف از نظر توان مالی مورد استفاده قرار می گیرد و در ضمن بیشترین مصرف كننده آن كودكان هستند، تهیه و توزیع بستنی از اهمیت زیادی برخوردار است. مروری بر پژوهشهای قبلی در ایران –    در سال 45-1344 طی مطالعه انجام گرفته توسط دانشكده دامپزشكی دانشگاه تهران از 126 نمونه مورد بررسی بستنی های غیرپاستوریزه در تهران 82/44 درصد موارد غیرقابل مصرف گزارش گردیده اند. هر چند در این بررسی نوع باكتری بدست آمده ذكر نشده است. (1) –    در سال 56-1355 طی مطالعه ای كه در دانشكده بهداشت دانشگاه تهران بر روی بستنی های غیرپاستوریزه انجام گرفته بود از مجموع 400 نمونه بستنی غیرپاستوریزه مورد آزمایش 392 مورد دارای آلودگی و غیرقابل مصرف (98درصد) و فقط 8 مورد آن (2 درصد) قابل مصرف گزارش گردیده است. این بررسی فقط بر روی اشریشیاكلی و استافیلوكوك اورئوس انجام شده است كه نزدیك به 50 درصد نمونه های آزمایش شده دارای آلودگی به اشریشیاكلی و حدود 6/32درصد منونه ها دارای آلودگی به استاف اورئوس بوده اند.(4) –    در طول سالهای 67- 1361 مطالعه ای در مورد میزان وقوع مسمومیتهای غذایی در شهر تهران و نیز در طی سالهای 73-1371 برروی 390 نمونه بستنی كه از مناطق مختلف تهران تهیه شده بود نشان داده است كه 9/71 درصد نمونه ها دارای آلودگی به اشریشیاكلی، 20 درصد نمونه ها دارای آلودگی بیش از حد مجاز به استافیلوكوك اورئوس، 76/10 درصدآلودگی به باسیلوس سرئوس و یك مورد هم به شیگلا داشته است.(7) –    در تحقیقی كه در سال 64-1363 توسط حیدری نیا با عنوان بررسی آلودگی بستنی های مصرفی شهر اهواز از نظر شمارش كلی استافیلوكوك اورئوس و اشریشیاكلی انجام گرفته حدود 90 درصد نمونه از نظر استانداردهای آزمایشگاه كنترل مواد غذایی غیرقابل مصرف بوده اند.(3) –    در سال 75-1374 مطالعه كه برای بررسی میزان آلودگی بستنی های مختلف كارخانه ای و دست ساز به باكتریها توسط خانم دكتر جمیله نوروزی انجام گرفته است نشان داده شده است كه نمونه های بدست آمده از كارخانه ها فاقد آلودگی یا دارای آلودگی بسیار كم بوده است ولی نمونه های بدست آمده از سطح مغازه ها 100 درصد دارای آلودگی بوده است. در این بررسی نیز نوع باكتری ذكر نشده است.(14) مروری بر پژوهش های قبلی در جهان –    در مطالعه ای كه د رسال 1981 در آنكارا (تركیه) بر روی 52 درصد نمونه بستنی در سطح شهر عرضه صورت گرفته است. 25 درصدآن ها دارای آلودگی به استاف اورئوس بوده است.(30) –    در طی بررسی كه در پاكستان انجام گرفته بود و نتایج آن توسط Mosudt در سال 1989 در مجله Jpmp آمریكا چاپ گردیده است نشان می دهد از 50 نمونه بستنی كه برای آزمایش میكروبی فرستاده شده بود، 46 درصد موارد دارای آلودگی به اشریشیاكلی، 34 درصد مواد سایر انتروباكتریاسه ها، 26 درصد موارد استاف اورئوس، 16 درصد گونه های پروتئوس، 12 درصد موارد انتروكوكوس فكالیس، 10 درصد موارد گونه های سیتروباكتر و 4  درصد موارد باسیلوس سرئوس بودند و بدین لحاظ نتیجه گرفته شد  كه بستنی های سنتی برای مصرف ایمنی نمی باشند.(67) فهرست مطالب عنوان                                                                                                صفحه خلاصه فارسی……………………………………………………………………………………………….. 1 مقدمه:………………………………………………………………………………………………………….. 3 فصل اول: زمینه پژوهش و مروری بر اپیدمیهای رخ داده از شیر……………………………… 5 فصل دوم: كلیاتی در خصوص بستنی…………………………………………………………………. 18 2-1: تاریخچه بستنی………………………………………………………………………………………. 19 2-2: تعریف بستنی………………………………………………………………………………………… 20 2-3: ارزش غذایی بستنی…………………………………………………………………………………. 22 2-4: مواد تشكیل دهنده بستنی………………………………………………………………………….. 24      2-4-1: چربی…………………………………………………………………………………………. 24      2-4-2: مواد جامد غیر از چربی…………………………………………………………………… 25      2-4-3: قند…………………………………………………………………………………………….. 27      2-4-4: مواد امولسیون كننده……………………………………………………………………….. 29      2-4-5: مواد پایداركننده…………………………………………………………………………….. 29      2-4-6: مواد طعم دهنده…………………………………………………………………………….. 30      2-4-7: مواد رنگ دهنده……………………………………………………………………………. 30 2-5: فرآیند تولید بستنی………………………………………………………………………………….. 30      2-5-1: مرحله دریافت……………………………………………………………………………… 30      2-5-2: تولید مخلوط بستنی……………………………………………………………………….. 31      2-5-3: توزین كردن…………………………………………………………………………………. 32      2-5-4: مخلوط كردن……………………………………………………………………………….. 33      2-5-5: یكنواخت كردن گویچه های چربی…………………………………………………….. 34      2-5-6: پاستوریزاسیون………………………………………………………………………………. 34      2-5-7: رسیدن مخلوط……………………………………………………………………………… 34      2-5-8: افزودن مواد طعم دهنده و رنگ دهنده………………………………………………… 35      2-5-9: انجماد به روش مداوم…………………………………………………………………….. 35      2-5-10: قالب گیری و بسته بندی……………………………………………………………….. 36           2-5-10-1: بسته بندیهای بزرگ بستنی…………………………………………………… 36           2-5-10-2: بسته بندیهای مورد مصرف خانگی…………………………………………. 37           2-5-10-3: تولید بستنی چوبی……………………………………………………………… 37     2-5-11: سخت كردن بستنی……………………………………………………………………….. 38 2-6: باكتریولوژی بستنی………………………………………………………………………………….. 39 2-7: اپیدمیولوژی آلودگیهای میكروبی…………………………………………………………………. 40      2-7-1: آلودگیهای اولیه بستنی…………………………………………………………………….. 41      2-7-2: آلودگیهای ثانویه بستنی…………………………………………………………………… 45 2-8: پیشگیری و كنترل……………………………………………………………………………………. 48 فصل سوم: خلاصه ای از خصوصیات عمومی و كلینیكی باكتریهای جدا شده در بستنی. 51 3-1: میكروبیولوژی پایه…………………………………………………………………………………… 52 3-2: میكروبیولوژی لبنیات……………………………………………………………………………….. 52 3-3: رشد میكروبی ……………………………………………………………………………………….. 54 3-4: میكروارگانیسم ها در شیر………………………………………………………………………….. 57 3-5: مشخصات میكروارگانیسم ها در شیر……………………………………………………………. 58 3-6: میكروارگانیسم های ایجاد كننده فساد در شیر…………………………………………………. 59 3-7: میكروارگانیسم های بیماریزا در شیر…………………………………………………………….. 60 3-8: باسیلهای گرم منفی بی هوازی اختیاری…………………………………………………………. 60      3-8-1: تعریف انتروباكتریاسه……………………………………………………………………… 61      3-8-2: اشریشیاكلی………………………………………………………………………………….. 63      3-8-3: گروه كلبسیلا، انتروباكتر، سراتیا…………………………………………………………. 67      3-8-4: گروه پروتئوس، مورگانلا، پروویدنسیا…………………………………………………. 69      3-8-5: سیتروباكتر……………………………………………………………………………………. 70      3-8-6: جنس شیگلا…………………………………………………………………………………. 70      3-8-7: جنس سالمونلا……………………………………………………………………………… 71           3-8-7-1: تشخیص سالمونلا از جنس های دیگر………………………………………. 72            3-8-7-2: آزمایشات تشخیصی……………………………………………………………. 74            3-8-7-3: پاتوژنزو یافته های بالینی………………………………………………………. 75            3-8-7-4: مواد غذایی كه بطور رایج در انتقال سالمونلا نقش دارند……………….. 77 3-9: باكتریهای گرم منفی غیر تخمیری و غیرشایع………………………………………………….. 78      3-9-1: گروه سودموناها…………………………………………………………………………….. 78      3-9-1-1: سودمونا آئروجینوزا……………………………………………………………………. 78      3-9-2: یرسینیا………………………………………………………………………………………… 79           3-9-2-1: یرسینیا انتروكولیتیكا ویرسینیاپسودوتوبركلوزیس…………………………… 80           3-9-2-2: پاتوژنز و یافته های بالینی………………………………………………………. 81            3-9-2-3: آزمایشات تشخیصی……………………………………………………………. 82            3-9-2-4: پیشگیری و كنترل……………………………………………………………….. 825 3-10: استافیلوكوك………………………………………………………………………………………… 82       3-10-1: استافیلوكوك اورئوس………………………………………………………………….. 82       3-10-2: مورفولوژی……………………………………………………………………………….. 83       3-10-3: ساختمان سلولی…………………………………………………………………………. 83       3-10-4: مقاومت…………………………………………………………………………………… 84       3-10-5: خواص بیوشیمیایی……………………………………………………………………… 85       3-10-6: مسمومین غذایی استافیلوكوكی………………………………………………………. 86       3-10-7: علائم مسمومیت غذایی استافیلوكوكی……………………………………………… 89        3-10-8: پیشگیری  وكنترل در مسمومیت غذایی…………………………………………… 90 3-11: باسیل های گرم منفی بدون اسپور……………………………………………………………… 91        3-11-1: لیستریامونوسیتوجنز……………………………………………………………………. 91     3-11-1-1: تاریخچه………………………………………………………………………………… 91          3-11-1-2: میكروبیولوژی…………………………………………………………………….. 91          3-11-1-3: لیستریوزیس………………………………………………………………………. 93          3-11-1-4: وقوع و رشد لیستریا در شیر و فرآورده های آن…………………………. 95          3-11-1-5: حداقل دوز عفونت زایی………………………………………………………. 99          3-11-1-6: روش های جستجوی لیستریامونوسیتوجنز درمواد غذایی……………….. 100          3-11-1-7: پاتوژنز و ایمنی………………………………………………………………….. 104 فصل چهارم: روشها و مواد مورد نیاز………………………………………………………………… 106 4-1: مدت مطالعه…………………………………………………………………………………………. 107 4-2: تعداد نمونه……………………………………………………………………………………………. 107 4-3: نحوه نمونه برداری …………………………………………………………………………………. 107 4-4: بررسی های انجام شده……………………………………………………………………………… 108 4-5: مواد و وسایل مورد استفاده ………………………………………………………………………. 108 4-6: روش آماده سازی……………………………………………………………………………………. 109 4-7: روش آزمایش نمونه های مواد غذایی…………………………………………………………… 109 4-8: رقیق كننده ها…………………………………………………………………………………………. 110      4-8-1: روش تهیه محلول رینگر………………………………………………………………….. 110      4-8-2: روش تهیه سرم فیزیولوژی………………………………………………………………. 111      4-8-3: روش تهیه محلول رقیق كننده آب پیتونه………………………………………………. 111 4-9: روش شمارش میكروبها …………………………………………………………………………… 111 4-10: شمارش و شناسایی كلی فرم ها……………………………………………………………….. 112 4-11: شناسایی اشریشیاكلی……………………………………………………………………………… 113 4-12: شناسایی سالمونلا…………………………………………………………………………………. 113 4-13: شناسایی استافیلوكوك اورئوس…………………………………………………………………. 114 4-13-1: طرز تهیه محیط كشت بردپاركر……………………………………………………………. 114 4-14: شناسایی یرسینیا……………………………………………………………………………………. 116 4-15: شناسایی لیستریا……………………………………………………………………………………. 117      4-15-1: محیط اختصاصی پالكام………………………………………………………………… 118 4-16: حدمجاز میكروبی در بستنی…………………………………………………………………….. 118 4-17: تستهای تشخیصی…………………………………………………………………………………. 119 فصل پنجم: نتیجه و بحث………………………………………………………………………………… 123 5-1: نتایج……………………………………………………………………………………………………. 124 5-2: بحث……………………………………………………………………………………………………. 138 5-3: پیشنهادات…………………………………………………………………………………………….. 146 خلاصه لاتین…………………………………………………………………………………………………. 148 منابع……………………………………………………………………………………………………………. 149

  • بررسی علل انحرافات اجتماعی

    بررسی علل انحرافات اجتماعی,دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود تحقیق,دانلود تحقیق بررسی علل انحرافات اجتماعی,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود کتاب,دانلود مدیریت,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی دانلود فایل بررسی علل انحرافات اجتماعی در 16 صفحه…

  • مقاله IP Routing

    IP Routing,پروژه IP Routing,تحقیق IP Routing,مقاله IP Routing دانلود فایل مقاله IP Routing قسمتی از متن: مقدمه IP Routing یک چترحفاظتی برای مجموعه ای ازپروتکلها میباشد که مسیر دیتا را درطول شبکه های متعدد وازمبدأ تا مقصد تعیین میکند. دیتاها…

  • درباره ابزار سازی

    درباره ابزار سازی دانلود فایل درباره ابزار سازی Section A : ابزار سازی :  در قسمت ابزار سازی ، ابزارهای  مورد نیاز برای اکثر دستگاهها  تولید و ساخته می شود .  در اکثر مواقع دستگاههای صنعتی موجود را طبق رنگهای…

  • مقایسه اثر دوبرنامه تمرینی منتخب طناب‌زدن و دویدن بر تغییرات سطح لیپید‌ها و لیپوپروتئین‌های پلاسمای خون افراد غیر ورزشكار

    اثر دوبرنامه تمرینی منتخب طناب‌زدن و دویدن بر تغییرات سطح لیپید‌ها و لیپوپروتئین‌های پلاسمای خون افراد غیر ورزشكار,برنامه تمرینی منتخب طناب‌زدن و دویدن بر تغییرات سطح لیپید‌ها و لیپوپروتئین‌های پلاسمای خون افراد غیر ورزشكار,مقایسه اثر دوبرنامه تمرینی منتخب طناب‌زدن و…

  • پاورپوینت مدل سازی غلظت و ارتفاع پتوی لجن در راكتور UASB: یک مطالعه موردی

    پاورپوینت مدل سازی غلظت و ارتفاع پتوی لجن در راكتور UASB: یک مطالعه موردی,دانلود,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پاورپوینت مدل سازی غلظت و ارتفاع پتوی لجن در راكتور UASB یک مطالعه موردی,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود طرح توجیهی,دانلود فایل,دانلود کتاب,دانلود گزارش کارآموزی,دانلود…

  • مدیریت دانش

    پاورپوینت مدیریت دانش,دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی,مدیریت,مدیریت دانش دانلود فایل دانلود پاورپوینت مدیریت دانش اگر میدانستیم که چه چیزهایی را نمی دانیم ، موفقیتی صد…

  • ترجمه مقاله ارشد تحمل خطا در الگوریتم های مسیر یابی شبکه P2P بر اساس ساختار سلسله مراتبی

    ترجمه مقاله ارشد تحمل خطا در الگوریتم های مسیر یابی شبکه P2P بر اساس ساختار سلسله مراتبی دانلود فایل ترجمه مقاله ارشد تحمل خطا در الگوریتم های مسیر یابی شبکه P2P بر اساس ساختار سلسله مراتبی چکیده: برای بالا بردن…

  • پایان نامه بررسی روانشناسی ورزش

    پایان نامه بررسی روانشناسی ورزش,پروژه بررسی روانشناسی ورزش,تحقیق بررسی روانشناسی ورزش,دانلود پایان نامه بررسی روانشناسی ورزش,روانشناسی,مقاله بررسی روانشناسی ورزش,ورزش دانلود فایل [6]

  • پایان نامه تخمین آبشستگی در پائین دست جت ریزشی با استفاده از شبكه عصبی

    پایان نامه تخمین آبشستگی در پائین دست جت ریزشی با استفاده از شبكه عصبی دانلود فایل پایان نامه تخمین آبشستگی در پائین دست جت ریزشی با استفاده از شبكه عصبی چكیده   جت های ریزشی در اثر عبور آب روی سازه…

  • مقاله بررسی خشونت علیه زنان در ایران

    پروژه بررسی خشونت علیه زنان در ایران,تحقیق بررسی خشونت علیه زنان در ایران,دانلود تحقیق بررسی خشونت علیه زنان در ایران,مقاله بررسی خشونت علیه زنان در ایران دانلود فایل

  • بررسی فراوانی انواع بیماریهای هایپرتانسیو در زنان باردار بستری در بیمارستان حضرت رسول اكرم (ص)

    انواع بیماریهای هایپرتانسیو در زنان باردار,بررسی فراوانی انواع بیماریهای هایپرتانسیو در زنان باردار بستری در بیمارستان حضرت رسول اكرم (ص),پرفشاری خون مزمن,فراوانی انواع بیماریهای هایپرتانسیو در زنان باردار بستری,هایپرتانسیون حاملگی دانلود فایل بررسی فراوانی انواع بیماریهای هایپرتانسیو در زنان باردار…

  • پایان نامه مفهوم دیه (قصاص) در اسلام

    پایان نامه مفهوم دیه (قصاص) در اسلام دانلود فایل مفهوم  دیه (قصاص) در اسلام فصل اول: تعریف دیه مبحث اول: معنای لغوی دیه مبحث دوم: معنای اصطلاحی دیه گفتار اول: مفهوم فقهی دیه گفتار دوم: مفهوم حقوقی دیه گفتار سوم:…

  • پایان نامه بررسی رابطه بین شیوه های مدیریت منابع انسانی و عملکرد سازمانی در شرکت برق منطقه ای فارس

    پایان نامه بررسی رابطه بین شیوه های مدیریت منابع انسانی و عملکرد سازمانی در شرکت برق منطقه ای فارس دانلود فایل پایان نامه بررسی رابطه بین شیوه های مدیریت منابع انسانی و عملکرد سازمانی در شرکت برق منطقه ای فارس…

  • مقاله و تحقیق کامل در مورد طلا (gold)

    تحقیق کامل در مورد طلا(gold),مقاله کامل در مورد طلا(gold),مقاله و تحقیق کامل در مورد طلا (gold),مقاله و تحقیق کامل در مورد طلا(gold) دانلود فایل  مقاله و تحقیق کامل در مورد طلا (gold) در 115 صفحه ورد قایل ویرایش آماده ارائه…

  • پاورپوینت تئوری آشوب

    پاورپوینت تئوری آشوب دانلود فایل پاورپوینت تئوری آشوب پاورپوینت تئوری آشوب ( نظم در بی نظمی ) عنوان  پاورپوینت (اسلاید) نظریه آشوب دسته مدیریت ( اصول مدیریت مبانی سازمان و مدیریت تئوری های مدیریت پیشرفته)فرمت پاورپوینت (قابل ویرایش)تعداد اسلاید 30…

  • پاورپوینت سلول گرایی، زیر بنای تحولات در صنعت رایانه

    پاورپوینت سلول گرایی، زیر بنای تحولات در صنعت رایانه دانلود فایل پاورپوینت سلول گرایی، زیر بنای تحولات در صنعت رایانه “سلول گرایی” بیش از پردازش سریع اطلاعات و ارتباطات یا هر فناوری دیگر، موجب شتاب بیشتر تغییراتی می وشد كه…

  • بررسی گیاه توت فرنگی به صورت لاتین

    بررسی گیاه توت فرنگی به صورت لاتین,دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی دانلود فایل Strawberry is the name given to several plant species in the genus…

  • پایان نامه مقایسه اضطراب میان دانشجویان دختر و پسر رشته مشاوره دانشگاه ابهر

    پایان نامه مقایسه اضطراب میان دانشجویان دختر و پسر رشته مشاوره دانشگاه ابهر دانلود فایل پایان نامه مقایسه اضطراب میان دانشجویان دختر و پسر رشته مشاوره دانشگاه ابهر مقدمه : اضطراب یكی از شایعترین اختلالات انسان است و به قول…

  • تحقیق مراحل کنترل تولید در کارخانجات قند ونیشکر هفت تپه

    بررسی مراحل کنترل تولید در کارخانجات قند ونیشکر هفت تپه,پایان نامه مراحل کنترل تولید در کارخانجات قند ونیشکر هفت تپه,پروژه مراحل کنترل تولید در کارخانجات قند ونیشکر هفت تپه,تحقیق مراحل کنترل تولید در کارخانجات قند ونیشکر هفت تپه,د,دانلود مراحل کنترل…

  • پرسشنامه مقیاس افسردگی واضطراب بیمارستانی (HADS)

    پرسشنامه مقیاس افسردگی واضطراب بیمارستانی (HADS) دانلود فایل پرسشنامه مقیاس افسردگی واضطراب بیمارستانی (HADS)The Hospital Anxietyand Depression Scaleویژگی پرسشنامه (بطور خلاصه) :تعداد گویه ها :           7تعداد مولفه :             مولفه نداردروایی و پایایی :          نداردنحوه نمره گذاری :       داردمنبع :                      دارد…

  • مقاله نظریات نوین بر مبحث استراتژیك

    مقاله نظریات نوین بر مبحث استراتژیك دانلود فایل مقاله نظریات نوین بر مبحث استراتژیك فهرست: چكیده معرفی روند تحولات محیطی تفكرات نوین استراتژیك عزم استراتژیك الگوی تفكر استراتژیك استراتژی اثربخش تغییرات در ”پارادایم‌ استراتژی و مدیریت“ ویژگی‌های هوشمندی استراتژیك گام‌هایی…

  • اعتیاد، بلای خانمان‌سوز 11 ص

    اعتیاد,اعتیاد، بلای خانمان‌سوز,اعتیاد، بلای خانمان‌سوز 11 ص,تحقیق و بررسی در مورد اعتیاد، بلای خانمان‌سوز 11 ص دانلود فایل اعتیاد، بلای خانمان‌سوز 11 ص مقدمه افزایش سرسام‌آور مواد مخدر در جهان و قاچاق روزافزون این مواد پیامدهای وحشتناكی خواهد داشت كه…

  • بررسی رابطه شیوه های فرند پروری و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دبستان و پیش دبستان

    بررسی رابطه شیوه های فرند پروری,بررسی رابطه شیوه های فرند پروری و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دبستان و پیش دبستان,پایان نامه دوره کارشناسی,فرند پروری و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دبستان و پیش دبستان دانلود…

  • بررسی امنیت هفت لایه ای OSI

    امنیت,امنیت هفت لایه ای OSI,بررسی امنیت هفت لایه ای OSI دانلود فایل بررسی امنیت هفت لایه ای OSI مقدمه مدل OSI یا Open System Interconnectionیك مدل مرجع برای ارتباط بین دو كامپیوتر می باشد كه در سال 1980 طراحی گردیده…

  • رابطه بین اضطراب و افسردگی با تعارضات زناشویی در مراجعین به مراکز مشاوره و مددكاری

    رابطه بین اضطراب و افسردگی با تعارضات زناشویی در مراجعین به مراکز مشاوره و مددكاری دانلود فایل رابطه بین اضطراب و افسردگی با تعارضات زناشویی در مراجعین به مراکز مشاوره و مددكاری خانواده ، کانون مهر ، محبت و تربیت…

  • مقاله آلاینده های میکروبی

    مقاله آلاینده های میکروبی دانلود فایل آلاینده های میکروبی روشهای گندزدایی آب آشامیدنی (حذف آلاینده های میکروبی) مقدمه :                 رشد آگاهی های عمومی از قابلیت آلودگی آبهای زیرزمینی و سطحی و نیز افزایش تمایل به انجام فعالیتهای تفریحی در…

  • پاورپوینت تحلیل بنیادی سهام

    پاورپوینت تحلیل بنیادی سهام,تجزیه و تحلیل اقتصاد و بازار به صورت کلان,تحلیل بنیادی,تحلیل نکنیکی,دانلود پاورپوینت آماده ارائه کلاسی درس تصمیم گیری و خط مشی گذاری عمومی,دانلود پاورپوینت تحلیل بنیادی سهام,ساختار تحلیل بنیادی,مراحل بررسی قیمت سهام توسط چارتیست ها یا تکنیکالیست…

  • مقاله بررسی هنر قلم زنی و چگونگی انجام آن

    پروژه بررسی هنر قلم زنی و چگونگی انجام آن,تحقیق بررسی هنر قلم زنی و چگونگی انجام آن,دانلود تحقیق بررسی هنر قلم زنی و چگونگی انجام آن,مقاله بررسی هنر قلم زنی و چگونگی انجام آن دانلود فایل [3]

  • تحقیق تاریخچه و قدمت استفاده از نمادهای عاشورا

    تحقیق تاریخچه و قدمت استفاده از نمادهای عاشورا دانلود فایل تحقیق تاریخچه و قدمت استفاده از نمادهای عاشورا 1-1.پیشینه تاریخی تعزیه تعزیه از نظر لغت به معنی(اظهار همدردی, سوگواری و تسلیت) است, ولی به عنوان شكلی از نمایش ریشه در…

  • تحقیق محیط چاپخانه و استانداردهای آن

    بررسی محیط چاپخانه و استانداردهای آن,پایان نامه محیط چاپخانه و استانداردهای آن,پروژه محیط چاپخانه و استانداردهای آن,تحقیق محیط چاپخانه و استانداردهای آن,محیط چاپخانه و استانداردهای آن دانلود فایل تحقیق محیط چاپخانه و استانداردهای آن قسمتی از متن: پنجره‌ها: در ‌قسمت…

  • پاورپوینت کارت گرافیک

    پاورپوینت کارت گرافیک دانلود فایل کامپیوتر شخصی

  • پایان نامه دین اسلام

    پایان نامه دین اسلام دانلود فایل پایان نامه دین اسلام قسمتی از متن: اسلام دینی یکتاپرستانه و یکی از دینهای ابراهیمی جهان است. پیرو این دین را مسلمان می گویند. آنها بر این باورند که خدا مستقیماًبر بسیاری از پیامبران…

  • مقاله بررسی عدل الهی

    تحقیق عدل الهی,مقاله بررسی عدل الهی,مقاله عدل الهی دانلود فایل مقاله بررسی عدل الهی فهرست مطالب : اثبات عدل الهی عدل الهی و کاستی ها ونارسایی ها عدل الهی وکیفرهای اخروی عدل الهی وپاسخ به ابهامات منابع اثبات عدل الهی…

  • تحقیق برنامه‌ریزی پویا برای زمان‌بندی سیستم اتوبوس‌رانی

    تحقیق برنامه‌ریزی پویا برای زمان‌بندی سیستم اتوبوس‌رانی دانلود فایل تحقیق برنامه‌ریزی پویا برای زمان‌بندی سیستم اتوبوس‌رانی چكیده: در این مقاله سعی شده جدیدترین كاربرد سیستم های حمل و نقل عمومی پیشرفته برای برنامه ریزی پویا سیستم اتوبوسرانی به منظور زمانبندی…

  • طرز تهیه پودر انرژی زا وچاق کننده کاملا طبیعی

    دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود سریال,دانلود طرز تهیه پودر انرژی زا وچاق کننده کاملا طبیعی,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,طرز تهیه پودر انرژی زا وچاق کننده کاملا طبیعی,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی دانلود فایل دانلود…